perjantai 19. syyskuuta 2014

Ensi-ilta kutsu

Kutsu Patsaat kuolevat elokuvan ensi-iltaan su 5.10. klo 19








Terve! 

Ensi-ilta tulee vihdoinkin! Patsaat Kuolevat elokuvan ensi-iltanäytös on Kuopion Vilimit- elokuvafestivaaleilla Kino Kuvakukossa su 5.10 klo 19. Tämän jälkeen elokuva on Kuvakukon ohjelmistossa.

Neuvottelemme parhaillaan elokuvan esittämisestä myös useiden muiden Finnkinon ulkopuolisten teattereiden kanssa. Tavoitteena on saada elokuva näkymään ympäri Suomea. Olemme lähettäneet elokuvan myös muutamille kansainvälisille elokuvafestivaaleille ja odotamme positiivista vastaanottoa. Taloudellisten resurssien puitteissa on tarkoitus osallistua jatkossa sopiville festareille. Luotamme siihen, että elokuvaan ihastutaan myös ulkomailla ja että sillä on mahdollisuuksia tulla valituksi palkintoehdokkaaksi.

Tämä on ollut ainutlaatuinen ja hyvin poikkeuksellinen projekti, jossa te kaikki olette olleet mukana. Pitkään siinä meni, mutta vihdoin työn jälki alkaa tuntua ja esirippu häämöttää! Kiitos teille koko Light-Cone ry:n puolesta!

Viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana on saatu ja jouduttu kokemaan lähes kaikkea mahdollista, vieläpä useampaan otteeseen. Lopputulokseen on tiivistynyt koko tämä taival ja kaikki, mitä meistä jokainen on siihen antanut. Elokuvassa voi nähdä syvimmätkin ihmismielen tunnepaletin sävyt. Patsaat elävät ja elokuvassa ne ovat ikuisia!
Harvat ovat uskoneet tähän elokuvaan. Epäilijöitä on riittänyt alusta alkaen aina tähän päivään saakka. Meitä kohtaan on koettu niin myötähäpeää, ennakkoluuloa, vähättelyä kuin kiukkuakin mutta myös ihailua, ja jopa kateutta. Ollaan ylpeitä siitä, missä olemme olleet mukana, ja mitä olemme saaneet aikaan.

Tätä ei olisi syntynyt ilman kaikkea sitä ahdistusta ja tuskaa. Elokuva on äärimmäinen saavutus! Lukuunottamatta pientä kourallista pyyteettömiä ja sitoutuneita ammattilaisia teos on syntynyt kokonaisuudessaan harrastajavoimin. Aluksi meillä ei ollut lainkaan tukea; ei ammattilaisten tai julkisen tahon saati sitten rahoittajien. Kaikki tämä sai synnyttämään omalaatuisen elokuvan, josta huokuu positiivisella tavalla se talkoohenki, mitä olette ja olemme elokuvaan antaneet ja mitä siihen on lopulta latautunut.

Palaamme Patsaisiin tulevassa viestissä, jossa on tarkempaa tietoa ensi-iltanäytöksen jälkeisestä ohjelmasta.

Huom! Tämä kutsu on yhdelle henkilölle ja edellyttää paikkavarauksen tekemistä 25.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info.lightcone@gmail.com. Samalla voi varata maksullisia paikkoja hintaan 6 euroa/kpl.

Liitetiedostoja sopii levittää edelleen.

KIITOS ja Tervetuloa ensi-iltaan!​

Light-Cone ry:n puolesta:

Jukka Liukkonen
Sasu Kerman
Katriina Kerman
Jani Heikkinen
Aku Latvaniemi
Olli Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti