keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Näitä osakkeita Handelsbanken kehottaa nyt ostamaan


Handelsbanken listaa aamukatsauksessaan Helsingin pörssin parhaat osakepoiminnat. Listalle ylsivät Sampo, Cargotec, Amer Spors ja Kone.
Sampoa Handelsbanken hehkuttaa parhaimmaksi sijoitukseksi pohjoismaisista vakuutusyhtiöistä. Suositus osakkeelle on Osta ja tavoitehinta 45,00 euroa.
"Toisen neljänneksen tulos oli hieman markkinoiden ennusteita parempi. Vahva vahinkovakuutustoiminta oli tärkein ajuri hyvään tulokseen, mutta myös muu liiketoiminta oli vahvaa. Vahvat sijoitustuotot kompensoivat hieman odotettua heikompaa yhdistettyä kulusuhdetta", Handelsbanken perustelee.
Suurinta nousupotentiaalia Handelsbanken lupailee kuitenkin Cargotecille, jonka osakkeelle se on asettanut 45,00 euron tavoitehinnan ja Osta-suosituksen. Nousuvaraa olisi nykykurssiin nähden peräti 70 prosenttia.
"Yhtiön uudet tilaukset ylittivät odotukset, mikä vahvistaa näkemystämme Hiab- ja Kalmar-yksiköiden kannattavuuden kasvusta. Uusia kertaluonteisia kustannuksia ei pitäisi enää tulla ongelmallisissa Kalmarin projekteissa. MacGregorin listautumissuunnitelma on myös haudattu, mikä on positiivista, sillä ilman tätä yksikköä muu yhtiö ei olisi enää ollut yhtä kiinnostava kansainvälisille sijoittajille."
Amer Sportsin osaketta Handelsbanken suosittelee lisäämään 17,00 euron tavoitehinnalla. Nousuvaraa nykykurssiin nähden on reilut viisi prosenttia. Pankin mukaan ennallaan pidetty ohjeistus on helpotus vaisun alkuvuoden jälkeen.
Koneelta Handelsbanken odottaa ohjeistuksen nostoa, sillä yhtiön koko vuoden ohjeistus on varovainen. Pelkoja Kiinan kasvun hiipumisesta pankki pitää liioiteltuina. Suositus Koneelle on Lisää ja tavoitehinta 37,50 euroa.
-Arvopaperi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti