torstai 24. heinäkuuta 2014

Amer Sports siirtyy seuraavaan vaiheeseen rakenneuudistuksen vauhdittaakseen kannattavaa kasvua pitkällä aikavälillä vuoteen 2020

24 heinäkuu 2014
Amer Sports Oyj                           
PÖRSSITIEDOTE
24 heinäkuu 2014 klo 12:50
Seuraavat onnistuneesti päätökseen rakennemuutoksen ilmoitti vuonna 2012 Amer Sportsin nyt siirtyy seuraavaan vaiheeseen rakenneuudistusta. Päätavoitteet ovat uudestaan ​​eloon kannattavaa kasvua Pallopelit sekä vauhdittamaan edelleen Amer Sportsin kasvua vuoteen 2020 etenkin Asusteiden ja jalkineiden, Business to Consumer, ja digitaalisia tuotteita ja palveluja. Ohjelman avulla voidaan ajaa edelleen mittakaavassa ja konsernin sisäisiä synergioita ja sen avulla uudelleen kohdentamista resursseja keskittyä kiihtyvyys alueilla.
Tämä vaihe rakenneuudistuksen toteutetaan seuraavalla 18-24 kuukautta. Liittyvät kertaluonteiset kulut noin 60 miljoonaa euroa enimmäkseen kirjataan toisella puoliskolla 2014. Noin 25 miljoonan euron kokonaiskustannuksista on kassavirtavaikutusta.
Rakennemuutos on koko konsernin kattava ja keskittyi seuraavilla keskeisillä aloilla:
  • Uudelleen sytyttäen kannattavaa kasvua Pallopelit, varsinkin Yksilöpallolajeista, mukaan lukien irtisanominen matalan kannattavuuden myynnin ja ydinliiketoimintaan kuulumattomien tuotelinjojen ja niihin liittyvät tuotekehitys-ja rakenneuudistus Wilson Asusteet ja jalkineet ja Go-to-Market mallin.
  • Resurssien uudelleen kohdentamista tukemaan nopeampaa kasvua Konsernin strategiset kasvualueet: asusteet ja jalkineet, Business to Consumer, ja kuluttajien sitoutuminen kautta digitaalisia tuotteita ja palveluja.
  • Edistämme laajuuden ja synergioita ja vähentää monimutkaisuutta ja päällekkäisyyksiä liiketoiminta-alueiden, alueiden, toimintoja, sivustoja ja foorumeita.
Lisätietoja antavat:
Päivi Antola, johtaja, konserniviestintä ja sijoittajasuhteet, puh. +358 20 712 2537
Amer Sports Oyj
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com
AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc'teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Yhtiö tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät nautintoa urheilusta ja ulkoilusta. Konsernin Toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji-ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä (AMEAS)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti