lauantai 5. heinäkuuta 2014

Cleantech Invest Oyj:n Salkkuyhtiön kuulumisia:

Savo-Solar Oy

Savo-Solar on kehittänyt markkinoiden tehokkaimman aurinkolämpökeräimen, jonka energiatuotanto on 20 % kilpailijoita parempi. Aurinkolämpö on moninkertaisesti tehokkaampaa kuin aurinkosähkö, ja se on jo nyt monissa kohteissa kilpailukykyistä perinteisen lämmöntuotannon kanssa.
Savo-Solarin  keräimiä käytetään jo Suomessa ja Euroopassa sadoissa kohteissa tuottamassa puhdasta aurinkolämpöenergiaa.  Savo-Solar keskittyy strategiansa mukaisesti aurinkolämpöjärjestelmätoimituksiin isoihin kohteisiin, kuten aurinkokaukolämpökenttiin, teollisuuden prosessilämmön tuotantoon sekä isojen kiinteistöjen energiaremontteihin, erityisesti Tanskassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.
Yksi tärkeimmistä markkinoista, johon Savo-Solar on panostanut, on Tanska. Maaliskuussa Savo-Solar on perustanut Tanskaan tytäryhtiön Savosolar ApS:n, jossa työskentelee nyt kolme työntekijää myynnissä ja projektien toteutuksessa. Savo-Solar on otettu vastaan innostuneesti Tanskan markkinoilla, joka on tällä hetkellä käytännössä yhden toimijan hallussa. Yhden Tanskan johtavan aurinkokaukolämpöjärjestelmien suunnittelutoimiston mukaan Savo-Solarilla on hyvät tuotteet ja uskottava konsepti, jota tullaan edelleen arvioimaan heidän asiakkaittensa tulevien projektien tarjouskyselyissä. Tanskassa Savo-Solar on edennyt nopeasti myös PVT-absorbereiden myynnissä (PVT on paneeli, joka tuottaa sekä aurinkosähköä että -lämpöä). Yhteistyökumppanin tekemien testien tulokset osoittavat, että Savo-Solarin tuote parantaa ylivoimaisesti PVT-paneeleiden tehokkuutta. Yhteistyökumppanille on jo toimitettu useita eriä.
Cleantech Invest Oyj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti