keskiviikko 6. elokuuta 2014

Lindströmit spekuloivat Nokian Renkailla - "Tyhmää tai nerokasta"


Isä-poika-sijoittajapari Kim ja Tom Lindström kertovat blogissaan lisänneensä Nokian Renkaita Nordnetin experttisalkkuunsa.
Tom Lindström sanoo lisäyksen syynä olevan spekulointi Nokian Renkaiden tulosjulkistuspäivän kurssimuutoksella tulevana perjantaina.
"Kaupan riskitaso on erittäin korkea, koska oletamme, että kurssireaktio on suuri, mutta valitettavasti emme tiedä mihin suuntaan kurssi liikkuu. Ostomme tulee siten perjantaina näyttämään lyhyellä aikavälillä joko tyhmältä tai nerokkaalta", Tom Lindström perustelee.
Hän kuitenkin sanoo, että he ovat kuitenkin valmiita omistamaan osakkeet kauemminkin kuin vai muutamanpäivän, kunhan yhtiön toimintaedellytykset pysyvät hyvinä.
"Meidän käsityksemme mukaan osakemarkkinat ovat Nokian Renkaiden tapauksessa diskontanneet kuta kuinkin kaikki mahdolliset ja mahdottomat kielteiset odotukset. Tästä syystä odotamme, että kurssinousun todennäköisyys on suurempi kuin kurssilaskun, kunhan kaikki kielteiset odotukset eivät realisoidu. Jos kuitenkin kävisi näin, on yhtiöllä ollut harvinaisen huono onni."
Lindströmit omistavat experttisalkussaa nyt 770 Nokian Renkaiden osaketta ja niiden paino on 12 prosenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti